Події

У зоні проведення АТО один військовослужбовець загинув, одного поранено, бойовики порушили режим тиші 30 разів

Незаконні збройні формування за минулу добу 30 разів порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції, внаслідок обстрілу один український військовий загинув, один був поранений, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом, за минулу добу зафіксовано 30 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО припиняли вогневу активність агресора", - йдеться у зведенні прес-центру на сторінці в Фейсбук.

На Луганському напрямку з настанням сутінків бойовики з гранатометів обстріляли захисників Станиці Луганської і Луганського.

На Донецькому напрямку в другій половині доби градус напруги перемістився до околиць Авдіївки.

"Тут, по наших позиціях, противник неодноразово вів вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів. Також деякі ділянки біля цього прифронтового міста обстрілював ворожий снайпер. Окрім того, окупанти з піхотного озброєння вели вогонь по захисникам Кам'янки, Пєсков і шахти Бутівка. на Приазов'ї російські найманці не давали спокою нашим захисникам Гранітного, яких турбували зі стрілецької зброї", - інформує штаб.

Інтенсивність обстрілів знизилася в вечірній час, повідомляється в звіті.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ