Події

Луценко: Двері ГПУ відкриті для узгодження плану повернення НАБУ в правове поле

Генеральний прокурор України Юрій Луценко наголошує, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), як і всі правоохоронні органи, має працювати на підставі закону.

"НАБУ потрібно країні. Але всі правоохоронні структури, зокрема НАБУ, повинні працювати на підставі закону. Проблему наявності кричущих порушень тиском на мене не змінити. Якщо у відповідь на очевидну проблему з законом у діяльності негласних працівників НАБУ депутати-антикорупціонери йдуть на мітинг, доведеться моїй дружині внести необхідні правки в закон", - написав генпрокурор на сторінці у "Фейсбуці" в суботу, коментуючи акцію біля свого будинку.

Він наголосив, що "двері ГПУ для узгодження плану повернення НАБУ в правове поле України відкриті", а відмова від цього - на руку тільки корупціонерам, які "100% виграють суди через неприпустимість доказів, зібраних НАБУ незаконним способом".

Крім того, Ю.Луценко поінформував, що субота у нього – завжди робочий день. "Якраз під час акції екзальтованих борцунів я провів нараду щодо вирішення складних проблем обміну наших полонених (заручників - ІФ)", - зазначив він.

Генпрокурор запевнив, що спокійно ставиться до критики своєї роботи, зазначивши, що "працює чесно".

Як повідомлялося, у суботу представники Автомайдану та "Центру протидії корупції" провели у будинку Ю.Луценка в с. Стоянка (Києво-Святошинський район) акцію, приурочену Всесвітньому дню боротьби з корупцією.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ