Події

За минулу добу бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі

За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції, постраждалих немає, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку окупантів. У разі необхідності українські військові надавали агресору адекватної відповіді. Внаслідок ворожих обстрілів жоден український захисник не постраждав", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в середу вранці.

На луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів вели вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО біля Луганського, Зайцевого і Новолуганського. Поблизу Кримського і Новотошківського НВФ застосували гранатомети і стрілецьку зброю.

На донецькому напрямку бойовики кілька разів з мінометів і гранатометів на Приазов'ї обстріляли захисників Водяного, а зі стрілецької зброї - підступи до Старогнатівки. У передмісті Авдіївки бойовики порушували перемир'я з мінометів і гранатометів, а в районі Богданівки застосовувалося озброєння БМП і гранатомети.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ