Події

Бойовики в суботу 10 разів порушили режим тиші на Донбасі

Незаконні збройні формування з початку доби в суботу здійснили 10 обстрілів позицій сил антитерористичної операції, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні вдень загарбники відновили обстріл прифронтових населених пунктів ... У цілому з півночі російсько-терористичні війська 10 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у зведенні прес-центру (станом на 18.00) на сторінці у Фейсбуці в суботу ввечері.

На донецькому напрямку під вогонь бойовиків з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї сьогодні потрапили житлові квартали в Водяному, Авдіївці і Верхньоторецькому. Внаслідок обстрілу останнього поранення отримала 49-річна жінка.

На луганському напрямку НВФ випустили майже два десятки мін калібру 120-мм по захисникам Луганського на Світлодарській дузі. Під мінометний вогонь різних калібрів потрапили також захисники Троїцького і Золотого.

На донецькому напрямку зі 120-ти і 82-мм мінометів бойовики вдень ​​били по укріпленнях сил АТО поблизу Водяного і Талаківки. З гранатометів НВФ порушували перемир'я в передмісті Авдіївки. В районі Красногорівки військовослужбовці ЗСУ потрапили під вогонь снайпера.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ