Події

Боєць ЗСУ загинув внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі в понеділок

Бойовики на різних ділянках лінії розмежування сторін на Донбасі продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних сил України з озброєння, забороненого мінськими домовленостями, внаслідок чого протягом минулої доби було вбито військовослужбовця ЗСУ.

"За минулу добу окупанти 17 разів порушили перемир'я. У відповідь українські військовослужбовці 10 разів придушували вогневу активність супротивника. Внаслідок ворожих обстрілів 1 військовослужбовець сил АТО загинув", - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО за 20 листопада, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук у вівторок вранці.

В інформації зазначається, що минула доба відзначилася ускладненням обстановки на Приазов'ї, що на Донецькому напрямку. Вдень ворог неодноразово вів вогонь з мінометів різних типів і піхотного озброєння по позиціях ЗСУ у Водяного, Павлополя і Чермалика. З настанням сутінків противник обстріляв з міномета калібру 120-мм бійців ЗСУ поблизу Талаківки.

"Загалом, з оборонних укріплень цих чотирьох населених пунктів російські найманці випустили майже 100 мін різних типів. Також з мінометів 82-го калібру і гранатометів були обстріляні підступи до Авдіївки та Новотроїцького", - повідомляють в прес-центрі.

На Луганському напрямку протягом доби проросійські незаконні збройні формування з гранатометів вели вогонь в районі Новгородського, з озброєння БМП - біля Луганського, а з великокаліберних кулеметів - неподалік Новозванівки і Новоолександрівки.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ