Події

У Марокко при роздачі гуманітарної допомоги загинули 15 жінок

У тисняві під час роздачі гуманітарної допомоги в марокканському місті Ес-Сувейра загинули 15 жінок, заявили в госпіталі району Туфайт. Про це повідомляє телеканал 2M.

Інцидент стався під час роздачі їжі нужденним у названому населеному пункті, в районі Сіді Буалу. Продукти харчування роздавала гуманітарна місія, представники якої привезли допомогу з Касабланки. На пункті роздачі сталася тиснява, внаслідок якої впали більш двох десятків людей. З них 15 жінок загинули від задухи. Ще дев'ять жінок постраждали.

Essaouira/Bousculade 1 enquête judiciaire a été ouverte sous la supervision du parquet pour établir les responsabilités et les circonstances de ce drame qui a fait 15 morts et 5 blessés.(Communiqué)#Maroc #Essaouira pic.twitter.com/bHItCYZSEy

— 2m.ma (@2MInteractive) 19 ноября 2017 г.

Пізніше стало відомо, що двох тяжкопоранених постраждалих доставили вертольотом в госпіталь Університету Марракеша.

За попередніми даними, причиною тисняви ​​могла стати відсутність контролю гуманітарної організації над процесом роздачі допомоги.

Король Марокко Мохаммед VI висловив співчуття родичам загиблих в трагедії, велів надати їм та близьким постраждалих відповідну допомогу, а також розпорядився провести розслідування того, що сталося.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ