Події

НБУ провела навчання із запобіжної безпеки із залученням підрозділів ДСНС

У Національному банку України у п'ятницю вранці вперше провели спеціальні об'єктні навчання з питань запобіжної безпеки за участю підрозділів Державної служби над надзвичайними ситуаціями України (ДСНС).

Як повідомляється на сторінці НБУ в Facebook, навчання тривали час.

Таким чином співробітники Нацбанка проходять навчання із поведінки у разі виникнення пожежі в будівлі центрального банку на вул. Інститутська, 9, у Києві.

План учених передбачав, що в залі будинку центрального офісу НБУ було виявлено осередок пожежі, який не вдається погасити власними силами. Для цього були залучені пожарно-рятувальні підрозділи. На навчальний виїзд НБУ прибули 8 пожежних машин.

Співробітників верхніх поверхів будівлі НБУ безпечно евакуйували на територію внутрішнього двору НБУ. Крім того, вони розробили порядок допомоги колегам, які потрапили в "зону пожежі".

"При цьому робота системи електронних платежів Національного банку, а також систем, що забезпечують безперервність роботи банківської системи, не припиняється, вони продовжують працювати у штатному режимі", - наголосили в НБУ.

У прес-службі Головного управління ДСНС у Київській агентстві "Інтерфакс-Україна" також підтвердили, що в НБУ проходили навчання з пожежної безпеки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ