Події

Митники і прикордонники приберуть дублювання при введенні даних на кордоні

Державна фіскальна служба (ДФС) і Державна прикордонна служба України (ДПСУ) усунуть дублювання у внесенні інформації в свої бази даних при проведенні контрольних процедур на кордоні, що має прискорити її проходження громадянами, повідомив в.о. глави ДФС Мирослав Продан.

"Спрощуємо і скорочуємо час проходження прикордонного та митного контролю! Процедура триватиме набагато менше часу! Усунення дублювання також зменшить фактор людського впливу при проведенні контрольних процедур і призведе до мінімізації корупційних ризиків", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

М.Продан зазначив, що усунення дублювання стосується даних фізичних осіб (прізвище, ім'я, по батькові, серія, номер паспортного документа) і транспортних засобів (державний реєстраційний номер, державна приналежність, тип, марка, номер кузова).

"Порядок взаємодії інформаційних систем ДФС і ДПСУ з обміну даними вже затверджено. Введення нової системи розпочнемо найближчим часом на пунктах пропуску "Нові Яриловичі"(кордон з Білоруссю) та "Краковець" (кордон з Польщею)", - зазначив керівник ДФС.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ