Події

В Одеській області прикордонники виявили велику партію підробленого алкоголю загальною вартістю понад 300 тис. грн

Понад 3 тис. літрів контрафактного товару вилучили співробітники Державної прикордонної служби України та Державної фіскальної служби (ДФС) під час проведення обшуків на складських приміщеннях однієї з логістичних компаній Одеси.

Як повідомляє в четвер прес-служба Держприкордонслужби України, в середу прикордонники спільно з представниками ДФС на підставі постанови Приморського суду м.Одеси в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) провели слідчі заходи на складах однієї з одеських логістичних компаній.

Під час обшуків були виявлені пластикові ємності різних обсягів, заповнені рідиною з характерним запахом спирту. На жодній з пляшок не було акцизних марок. Серед виявленого - 1945 л коньяку, 989 л горілки та 45 л вина. За попереднім підрахунком загальна кількість контрафактного товару склала близько 3 тис. літрів. Сума вилученого фальсифікованого товару склала понад 320 тис. грн.

Слідчі дії тривають.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ