Події

У Дніпрі п'ятеро поліцейських дістали поранення через підрив гранати

У Дніпрі в житловому масиві Придніпровський у ніч на неділю під час затримання квартирних злодіїв четверо поліцейських дістали численні осколкові поранення від вибуху гранати, а патрульний поліцейський дістав поранення руки.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, пригода сталася в ніч з 4 на 5 листопада в Самарському районі Дніпра. "Під час виїзду на виклик "квартирна крадіжка" підозрювані почали чинити опір. Вони застосували 2 гранати, попередньо Ф-1 і РГД-5, і вогнепальну зброю", - йдеться в повідомленні поліції.

Усім постраждалим надано медичну допомогу. За словами головного лікаря 6-ї міської лікарні Дніпра, Олександра Сірого, в лікарні перебувають троє поліцейських.

"Один в реанімації, ще двоє в хірургічному та травматологічному відділеннях. Їхній стан важкий. У поліцейських переломи, контузії, осколкові поранення і поранення черевної порожнини. Уже зараз їхньому життю нічого не загрожує", - зазначив О. Сєров.

За словами заступника головного лікаря обласної лікарні ім.Мечникова Олександра Толубаєва, ще одного поліцейського прооперовано і він перебуває у стабільно важкому стані.

"Зроблено ампутацію гомілки. Зараз поліцейський в реанімації. Стан стабільно важкий", - розповів О.Толубаев.

Поліція вживає всіх необхідних заходів для встановлення обставин події та затримання зловмисників, в області введено план "Сирена".

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ст.348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ