Події

У 2018 в Києві відкриється пішохідний маршрут від Володимирської гірки до Труханового острова і оновлений фунікулер

У 2018 році в Києві продовжить оновлюватися туристична інфраструктура, зокрема, відкриється пішохідний маршрут від Володимирської гірки до Труханового острова, оновиться Пейзажна алея і вагони Київського фунікулера, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"Навесні наступного року ми будемо презентувати оновлену вхідну групу на Труханів острів. І ми також зв'яжемо дві туристичні зони - від Володимирської гірки до Арки дружби народів побудуємо мостовий перехід, таким чином парк "Володимирська гірка" буде об'єднаний прогулянковим маршрутом з Трухановим островом", - інформують на сайті столичної мерії в п'ятницю.

У мерії додали, що в наступному році буде також представлена ​​оновлена ​​Пейзажна алея.

"В цілому, ми плануємо створити велику туристичну пішохідну зону, до якої, зокрема, увійде і частина історичного Подолу. Упевнений, що цей маршрут стане одним з найулюбленіших, як для киян, так і для гостей нашого міста", - відзначили в КМДА.

Разом з тим, в наступному році планується замінити вагони Київського фунікулера.

"Австрійська компанія замінить вагони фунікулера на сучасні, що відповідають високим європейським вимогам безпеки та комфорту. Адже фунікулер не тільки туристичний транспорт - в минулому році його послугами скористалися 1,5 млн пасажирів. І завдяки новим вагонам фунікулер стане ще більш зручним, як для киян, так і для туристів, які відвідують столицю", - резюмували в столичній мерії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ