Події

До законопроекту про реінтеграцію Донбасу подано понад 2 тис. правок, Рада може розглянути його 13-19 листопада

Представник президента у Верховній Раді, депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Ірина Луценко заявляє, що до законопроекту про реінтеграцію Донбасу подано понад 2 тис. правок, а сама законодавча ініціатива може бути винесена на голосування через один пленарний тиждень 13- 19 листопада.

"На сьогоднішній день в комітет з питань національної безпеки, який очолює Сергій Пашинський, надійшло понад 2 тис. поправок до цього закону", - сказала вона в ефірі телеканалу "Інтер" у п'ятницю ввечері.

І.Луценко зазначила, що наразі йде систематизація поданих поправок, значна частина з яких не має відношення до тіла законопроекту і вступає в протиріччя з його принципами.

"На 6 листопада вже заявлений комітет, де будуть ці правки розглядатися ... Продовження розгляду цього законопроекту і продовження роботи над поправками, напевно, буде і 8 листопада. Я думаю, що на кінець другого пленарного тижня (13-19 листопада - ІФ) він буде винесений в зал, якщо встигнуть народні депутати", - сказала парламентарій.

При цьому І.Луценко наголосила, що поспішність у роботі над таким важливим законопроектом не доречна.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ