Події

У Кам'янському бетонний дашок під'їзду вбив підлітка

У м. Кам’янському Дніпропетровської області в суботу впав дашок і бокова стінка навісу над під'їздом, унаслідок чого загинув один підліток, ще двоє постраждали, повідомляється на офіційному сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"28 жовтня в м. Кам’янському на вул. 8 Березня внаслідок падіння двох залізобетонних плит - козирка та бокової стінки навісу над під'їздом загинув один підліток, ще двоє підлітків постраждали. Постраждалих госпіталізували. Тіло загиблого рятувальники вилучили з-під завалу. Триває слідство", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє місцевий портал 5692.com.ua, трагедія сталася в суботу ввечері в будинку за адресою вул. 8 Березня, 41. Загиблому було 17 років, його звали Олександр, він був студентом індустріального коледжу та жив на вул. Матросова. Травмовані підлітки - його друзі. За словами їхніх знайомих, в одного з постраждалих лікарі діагностували перелом ноги, у другого - перелом руки.

Видання повідомляє, що мешканці під'їзду неодноразово скаржилися на аварійний стан дашка на під'їзді, проте їхнє прохання комунальні служби ігнорували.

За даними поліції Дніпропетровської області, за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість), тривають слідчі дії.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ