Події

Мосійчук перебуває у важкому стані, Бала про свій стан говорити заборонив

Народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук, постраждалий унаслідок теракту в четвер увечері, перебуває в клініці "Борис" у важкому стані, але при свідомості, заявляє завідувач стаціонарним відділенням клініки Ігор Конівець.

На питання журналістів, в якому стані І.Мосійчук, він відповів: "Стан важкий. Стан характеризується першою добою післяопераційного періоду".

"Сьогодні вночі закінчилося оперативне втручання, було десь до 3 годин, тому що було дуже багато осколків, які ми видалили. Зараз пацієнт перебуває в палаті інтенсивної терапії. Стан важкий, до середнього ще рано, але можна з ним спілкуватися, - розповів І.Конівець у четвер.

Лікар лікарні, де перебуває постраждалий внаслідок того ж теракту політолог Віталій Бала, повідомив, що пацієнт заборонив повідомляти ЗМІ про стан його здоров'я.

Як повідомлялося, увечері 25 жовтня в Києві на виході з офісу телеканалу "Еспресо" стався вибух, в результаті якого загинуло двоє і дістали поранень троє осіб, зокрема І.Мосійчук і В.Бала, які були одразу ж госпіталізовані та прооперовані. Загиблі - двоє поліцейських: охоронець Ігоря Мосійчука Руслан Кушнір (помер по дорозі в лікарню) і місцевий житель 36-річний Михайло Мормель.

Вибух кваліфікований як теракт. Слідство - під контролем СБУ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ