Події

За минулу добу четверо бійців ЗСУ загинуло, ще четверо дістало поранень

За минулу добу бойовики 15 разів порушили перемир'я, в результаті бойових дій загинули 2 і був поранений один військовослужбовець, також внаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули 2 і отримали поранення 3 українських захисників, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"В кінці минулої доби обстановка в районі проведення АТО залишалася напруженою. Ввечері та вночі російсько-окупаційні угруповання сконцентрували вогневі провокації, в основному на донецькому і приморському напрямках", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в середу вранці.

На приморському напрямку після 18.00 бойовики двічі били з 82-мм мінометів і один раз з протитанкового гранатомета на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82-мм, гранатометів двічі потрапили українські позиції біля Талаківки.

На донецькому напрямку бойовики з 19.30 і майже до півночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали українських захисників Авдіївки. З цієї ж зброї НВФ били по опорних пунктах сил АТО в районі Зайцевого і Луганського. В результаті обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецька отримав поранення один український військовий.

На луганському напрямку провокація бойовиків із застосуванням стрілецької зброї зафіксована поблизу Трьохізбенки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ