Події

За минулу добу бойовики 12 разів відкривали вогонь, один військовослужбовець отримав поранення

За минулу добу бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого один військовослужбовець сил АТО отримав поранення. У відповідь на провокації українські військові 8 разів застосовували зброю, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Минула доба в районі проведення АТО завершилися без істотних змін в обстановці. Противник і надалі поодиноко обстрілював позиції української армії на всіх напрямках, застосовуючи переважно піхотне озброєння", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в понеділок вранці.

На донецькому напрямку, під вогонь гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, в кінці доби, потрапили опорні пункти ЗСУ біля Авдіївки і шахти Бутівка. З протитанкових гранатометів і озброєння БМП бойовики більше години били на підступах до Кам'янки.

На приморському напрямку НВФ застосовували великокаліберні кулемети неподалік Широкиного і Старогнатівки, а гранатомет - поблизу Водяного.

На луганському напрямку, ввечері, майже півтори години бойовики обстрілювали з 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів українські позиції в районі Кримського.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ