Події

Начальника одного з відділів Генштабу ЗСУ заарештовано на 2 місяці з альтернативою застави

Начальника одного з відділів Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України, полковника У., викритого в хабарництві, за рішенням суду взято під варту терміном на 60 діб із правом внесення застави в сумі 96 тис. грн.

Як повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України, військова прокуратура Дарницького гарнізону вручила затриманому повідомлення про підозру в здійсненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Дарницький райсуд Києва задовольнив позов військової прокуратури Дарницького гарнізону і ухвалив рішення про відсторонення полковника від посади. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб із правом виходу під заставу 96 тис. грн.

Як повідомлялося, 17 жовтня Військова прокуратура Дарницького гарнізону спільно з Головним управлінням з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ затримала одного з начальників відділу Генштабу ЗСУ під час одержання хабара в сумі $3 тис.

Полковник вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду за погодження дозволу на проведення еколого-геологічного обстеження території військової частини з метою встановлення осередків нафтохімічного забруднення та проведення відновлювальних робіт одним із приватних підприємств.

За інформацією прес-центру СБУ, йдеться про начальника одного з відділів Управління планування радіаційного, хімічного, біологічного захисту ЗСУ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ