Події

Міністерства культури України і Молдови прийняли програму співробітництва до 2021 року

Міністр культури України Євген Нищук і міністр освіти, культури і досліджень Молдови Моніка Бабук підписали програму співробітництва України і Молдови у сфері культури до 2021 року.

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства культури України, програма, підписана в четвер у Києві, розрахована на 2017-2021 роки.

"Підписання програми співробітництва - дуже важливий крок для подальшої культурної співпраці між нашими країнами. Ми відкриваємо нові перспективи для створення сучасних мистецьких проектів у кооперації з Республікою Молдова. Переконаний, це створить абсолютно новий спектр можливостей у всіх сферах соціального та культурного життя наших країн", - відмітив Є.Нищук.

Програма передбачає обмін досвідом у сфері розвитку креативних індустрій; співпрацю з метою активізації кінематографічного виробництва та розвитку аудіовізуальної сфери; культурний обмін та співробітництво в галузі театрального, музичного, образотворчого, естрадного та циркового мистецтва, кіно, бібліотечної та музейної справи; сприяння встановленню прямих контактів між навчальними закладами у сфері культури і мистецтва обох держав і реалізації культурних, освітніх програм; обмін досвідом щодо впровадження передових технологій у сфері переміщення культурних цінностей.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ