Події

Бойовики понад 20 разів відкривали вогонь по українських позиціях, втрат у ЗСУ немає

Бойовики в суботу продовжили обстріли позицій української армії, концентруючи активність, в основному, на Приморському і Луганському напрямках, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Всього за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Під час 21 обстрілу наші військові вогнем з піхотного озброєння примушували противника до миру. Упродовж минулої доби ворог не застосовував міномети та інше важке озброєння. У результаті бойових дій втрат серед українських вояків немає" , - йдеться у зведенні за 14 жовтня, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Фейбсук в неділю вранці.

Так, ввечері бойовики двічі з кулеметів били по українським укріпленням поблизу Кримського, а неподалік Лобачова застосовували стрілецьку зброю.

На Приморському напрямку близько 18.00 члени НВФ відкривали вогонь з озброєння БМП і протитанкового гранатомета по околицях Водяного. З автоматичного гранатомета обстрілювали укріплення сил АТО в районі Талаківки.

На Донецькому напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів противника опинилися позиції ЗСУ біля Авдіївки, Новоселівки Другої, і двічі - на підступах до Зайцевого.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ