Події

У зоні АТО  22 обстріли, один військовослужбовець поранений

За минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Збройні сили України 13 разів відкривали вогонь у відповідь. В результаті бойових дій один наш військовослужбовець отримав поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Минула доба в районі проведення АТО завершилася без істотних змін. Противник і надалі сконцентрував вогневу активність на донецькому напрямку, поодиноко застосовуючи при цьому міномети і весь спектр піхотного озброєння", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в п'ятницю вранці.

На донецькому напрямку в четвер увечері кілька годин бойовики обстрілювали з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї опорні пункти ЗСУ в районі Авдіївської промзони. А близько 19.00 були випущені 6 мін калібру 82-мм по захисникам Верхньоторецька. Крім того, озброєння БМП і кулемети бойовики застосовували неподалік Луганського. Вночі стрілецька зброя працювала неподалік Кам'янки.

На приморському напрямку бойовики двічі били по захисникам Водяного з великокаліберних кулеметів і автоматичного гранатомета. Також двічі під кулеметний вогонь потрапили укріплення сил АТО неподалік Старогнатівки. Протитанковий гранатомет бойовиків бив у Павлополі.

На луганському напрямку ввечері було відносно спокійно. Лише близько 18.00 бойовики обстріляли з кулемета опорний пункт ЗСУ недалеко від Новоолександрівки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ