Події

Апеляційний суд Одеської області залишив у силі запобіжний захід у вигляді арешту підозрюваному у вбивстві матроса ВМСУ

 Апеляційний суд Одеської області відмовив у задоволенні апеляційних вимог сторони захисту і залишив без змін рішення Роздільнянського районного суду Одеської області про арешт підозрюваного у вбивстві з необережності матроса Військово-Морських сил України Арслана Ш.

Як повідомила прес-служба прокуратури Одеської області, таким чином підозрюваний залишиться під вартою без права на заставу.

Як повідомлялося, матрос Арслан Ш. загинув 11 серпня ц.р., в свій день народження в с.Єгоровка Роздільнянського району при незрозумілих обставинах. Справу про загибель матроса взяли на контроль командування Військово-морських сил України і керівництво Головного управління Нацполіціі в Одеській області. У справі було призначено низку експертиз. Однак спочатку вони не дали відповіді про причини смерті хлопця.

При цьому радник начальника Генштабу ЗСУ Олена Вербицька на своїй сторінці в Facebook повідомила, що до смерті матроса може бути причетний колишній співробітник МВС і син колишнього голови Єгоровського колгоспу.

25 вересня Роздільнянський відділ поліції отримав результати комплексної судово-медичної експертизи про причини смерті матроса, згідно з якими справу був кваліфіковано за ч.1 ст. 119 Кримінального кодексу України - "Вбивство, вчинене через необережність".

За клопотанням місцевої прокуратури 29 вересня підозрюваного у вбивстві заарештував Роздільнянський районний суд.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ