Події

Білий дім назвав Трампа людиною, яка "утримує світ від хаосу"

Президент Дональд Трамп "утримує світ від хаосу", заявила офіційний представник Білого дому Сара Сандерс. У цей же час дослідження AP зафіксувало зниження рівня схвалення американцями політичного курсу лідера

Американський президент Дональд Трамп і його політична команда утримують світ від хаосу, заявила журналістам офіційний представник Білого дому Сара Сандерс. Розшифровка брифінгу опублікована на офіційному сайті адміністрації США.

"Я вважаю, що президент (Дональд Трамп) - це той, хто утримує світ від хаосу. Навколо нього неймовірна команда, яка допомагає йому в цій справі, і він домігся величезних успіхів на міжнародній арені, працюючи з союзниками і стикаючись з ворогами", - відповіла вона на запитання про те, чи є в американському уряді люди, які ведуть свою політику в розріз загальному політичному курсу країни.

Останнє дослідження Associated Press-NORC показало, що відсоток американців, які вважають, що США рухаються в правильному напрямку після недавніх жорстких заяв Трампа щодо Північної Кореї, скоротився на 10 пунктів з червня. Чинну політику президента схвалили 24% опитаних, йдеться в оприлюдненому в суботу, 7 жовтня, опитуванні.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ