Події

Глава МВС: Звинувачення проти Трояна розсипалися

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що всі звинувачення проти заступника міністра внутрішніх справ України Вадима Трояна є надуманими і не мають ніякої слідчої та судової перспективи.

"Дійсно, у Трояна (заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян - ІФ) було проведено обшук. У рамках цього обшуку мічені гроші, які начебто йому передали, знайдено не було, після чого ті звинувачення, які стосовно нього були, розсипалися", - сказав А.Аваков на брифінгу в Києві в понеділок.

Міністр розповів, що було затримано помічницю В.Трояна і ще двох осіб, які обговорювали між собою матеріали однієї з кримінальних справ, до якої В.Троян не мав безпосереднього відношення. На думку міністра, ця справа не має перспективи.

"Троян перебуває на роботі, виконує свої службові обов'язки і сподіваюся, що виконуватиме їх чесно і гідно, як і раніше", - сказав А.Аваков.

Як повідомлялося, раніше за підозрою в систематичному вимаганні із загрозою життю та здоров'ю у представника одного з підприємств було затримано трьох осіб, зокрема помічника заступника міністра внутрішніх справ України (за даними ЗМІ - В.Трояна) і заступника керівника громадської організації "Цивільний корпус "Азов". У зв'язку з цим було проведено 13 обшуків, у тому числі і удома у В. Трояна.

Пізніше в СБУ заявили, що В.Троян не є підозрюваним у цій справі, а інформація про його можливу причетність до протиправної діяльності виявилася недостовірною і не підтвердилася.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ