Події

"Нафтогаз" оголосив повторний тендер на проведення незалежних фінансових і антикорупційних розслідувань

НАК "Нафтогаз України" оголосив повторний тендер на проведення незалежних фінансових і антикорупційних розслідувань (forensic accountant) у холдингу для виявлення і запобігання неправомірним діям, зокрема й економічному шахрайству.

"Оголошені 13 липня попередні торги були скасовані через невідповідність його учасників умовам тендерної документації, а також через невідповідність кваліфікаційним критеріям, зазначеним у тендерній документації", - уточнюють у прес-службі холдингу.

Заявки на участь у новому тендері приймають до 30 жовтня. Очікувана вартість закупівлі -26 млн грн, термін надання послуг - до кінця 2018 року.

Як повідомлялося, тендер передбачає надання таких послуг, як розслідування підозрілих операцій, фальсифікацій фінансової звітності, порушень нормативно-правової бази, хабарництво і корупція, неналежні бізнес-відносини, незаконне привласнення активів і конфлікт інтересів.

Серед вимог до потенційних учасників тендера - наявність відповідної кваліфікації, необхідні знання та досвід, наявність документально підтвердженого досвіду проведення фінансових і антикорупційних розслідувань, зокрема на території ЄС або США і на території України.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ