Події

Корейська UNINK цікавиться проектами будівництва Любельської шахти і залізниці між Варшавою та Львовом

Корейська компанія UNINK цікавиться проектами будівництва Любельської вугільної шахти та залізниці між Варшавою і Львовом, повідомив віце-президент Торгово-промислової палати України Сергій Свистіль на брифінгу у рамках виставки EXPO 2017.Astana. Future energy.

"Делегат із Кореї тиждень працював на нашому стенді (українському стенді - ІФ). В результаті він повідомив, що відібрано 15 проектів, опрацьовувати які приїде делегація вже в Україну. Серед проектів, які їх зацікавили, - будівництво Любельської вугільної шахти, карпатська ВЕС на 36,3 МВт, сонячна електростанція ЛОКДЦ, Сколівська ВЕС на 39,6 МВт, будівництво євроколії Варшава-Львів", - сказав він.

С.Свистіль додав, що інтерес до проектів будівництва сонячних електростанцій в Україні проявили також компанії з Малайзії.

Як повідомлялося, виставка EXPO 2017 відбувалася в Астані з початку червня, її відвідали близько 4 млн людей, зокрема 0,5 млн осіб з-за меж Казахстану. Український стенд на виставці без використання державних коштів організувала Торгово-промислова палата.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ