Події

Екс-боєць чеченського добробату Махаурі загинув, жінці відірвало ногу унаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва

Унаслідок вибуху автомобіля біля Бессарабського ринку (вул. Велика Васильківська,5) у центрі Києва загинув боєць добровольчого батальйону Тимур Махаурі, який воював на сході України, повідомили в ефірі телеканалу "112.Україна" його знайомі, які прибули на місце події.

За словами одного з них, що представився товаришем двоюрідного брата загиблого, Т.Махаурі служив у Чеченському батальйоні імені шейха Мансура.

При цьому другий чоловік, який представився товаришем по службі загиблого, сказав, що Т.Махаурі воював в АТО в батальйоні ім. Джохара Дудаєва і був "особистим ворогом" глави Чечні Рамзана Кадирова.

"Це Тимур Махаурі. Він був у нашому батальйоні ім. Джохара Дудаєва. Він брав участь ще в першій і другій чеченських війнах. Його Кадиров називає своїм особистим ворогом, за ним давно вже полювали. Найімовірніше, це і є їхній слід", - сказав товариш загиблого, уточнивши, що йдеться про російський слід.

Він зазначив, що Т.Махаурі вже не вперше намагалися вбити.

Водночас, за його словами, жінка і дитина, які перебували в машині з загиблим, не є його дружиною і дитиною.

Пізніше один із них уточнив, що наразі загиблий Т.Махаурі – громадянин Грузії, – не був членом батальйону і постійно проживав у Києві.

Агентство "Інтерфакс-Україна" поки що не має у своєму розпорядженні офіційного підтвердження цієї інформації.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, внаслідок вибуху автомобіля чоловік дістав смертельних поранень, жінці відірвало ногу, а дитина перебуває в задовільному стані.

"Інформацію про вибух автомобіля "Тойота Кемрі" на вулиці Скоропадського правоохоронці отримали о 18:10. За зазначеною адресою виїхала слідчо-оперативна група територіального та Головного управлінь поліції, наряди патрульної поліції, фахівці-вибухотехніки, співробітники експертної служби. Наразі на місці події правоохоронці відпрацьовують прилеглу територію, спілкуються з очевидцями та свідками", - йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ