Події

Держприкордонслужба отримає від Канади медобладнання та екіпіровку

Державна прикордонна служба України отримає медичне обладнання та захисне екіпірування в рамках підписаного з Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади в березні 2016 року Меморандуму про взаєморозуміння з метою співпраці в сфері посилення безпеки і стабільності в Україні, повідомляє департамент комунікацій МВС України .

"Меморандум передбачає надання допомоги на суму 2 млн канадських доларів, які будуть витрачені на постачання медичного обладнання та захисної військові не смертоносної екіпіровки", - зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на зустрічі з главою Держприкордонслужби Петром Цигикалом і послом Канади в Україні Романом Ващуком у вівторок.

Як наголошується в повідомленні, допомогу отримають Центральний клінічний госпіталь Державної прикордонної служби, Клінічний госпіталь Держприкордонслужби в Одесі й окрема комендатура охорони і забезпечення Держприкордонслужби.

П.Цигикал сказав, що в рамках Меморандуму ще в квітні Одеський клінічний госпіталь отримав першу допомогу. "Госпіталь отримав надсучасну рентгенівську установку, яка допомагає в лікуванні поранених прикордонників. Це обладнання коштує понад 6 млн грн", - повідомив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ