Події

ПриватБанк тимчасово обмежив безготівкові валютно-обмінні операції

Державний ПриватБанк (Київ) у п'ятницю тимчасово обмежив валютно-обмінні операції в системі "Приват24" та інших дистанційних каналах, повідомив банк клієнтам.

"У зв'язку з вимогою законодавства України здійснювати безготівкові валютно-обмінні операції виключно через Міжбанківський валютний ринок (МВР), регламент проведення таких операцій приводиться у відповідність до правил МВР", - зазначено в повідомленні.

За даними ПриватБанку, з 1 вересня його клієнти можуть продати валюту у дистанційних каналах банку в робочі дні з 10:00 до 16:00 квч за поточним курсом на момент проведення операції. Придбати валюту для переказу за кордон можна в цей же час в дистанційних каналах банку на сторінках "SWIFT-платежі" і "Перекази".

Як повідомлялося, 18 грудня 2016 року уряд за пропозицією НБУ і акціонерів ПриватБанку, найбільшими з яких на той момент були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, прийняв рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови. Держава отримала 100% в його капіталі.

ПриватБанк було докапіталізовано на суму 116,8 млрд грн.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ