Події

ПРООН оголосила закупівлі ліків на кошти 2017 р. за кількома програмами

Програма розвитку ООН (ПРООН) оголосила збір заявок на закупівлю ліків за кількома напрямами за рахунок коштів державного бюджету на 2017 рік.

Зокрема, 16 серпня ПРООН оголосила збір тендерних пропозицій на закупівлю препаратів для забезпечення лікування безпліддя у жінок (вісім лотів), лікування пацієнтів з розсіяним склерозом (шість лотів).

Крім того, ПРООН також оголосила закупівлю препаратів для лікування ювенільного ревматоїдного артриту (ЮРА), нанізм, церебрального паралічу, муковісцидозу, а також закупівлю антирезусного імуноглобуліну для запобігання гемолітичної хвороби новонароджених (дев'ять лотів).

Згідно з угодою, укладеною між Міністерством охорони здоров'я України та ПРООН, організація на кошти 2017 року загалом закупить ліки і вироби медичного призначення (ВМП) за 15 напрямами на загальну суму 2,3 млрд грн.

Як повідомлялося, 27 липня Міністерство охорони здоров'я України уклало договори на закупівлю лікарських засобів і ВМП коштом держбюджету 2017 року з ПРООН, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) і британським закупівельними агентством Crown Agents на загальну суму у розмірі 5,9 млрд грн.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Міністерства охорони здоров'я України, наразі ПРООН на 99% завершила закупівлі за кошти 2016 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ