Події

Цукерберг збирається в декретну відпустку після народження другої дочки

Засновник найбільшої в світі соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг оголосив про декретну відпустку після народження другої дитини.

"Наша дочка скоро з'явиться на світ, і я знову планую взяти два місяці декретної відпустки ... І я впевнений, що офіс буде на колишньому місці, коли я повернуся", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

За словами Цукерберга, один місяць він візьме одразу після народження дочки, а другий - в грудні. "У Facebook ми надаємо чотири місяці декретної відпустки батькам, так як, згідно з дослідженнями, якщо працюючі батьки приділяють час новонародженим, це добре для всієї родини", - зазначив він.

Марк Цукерберг - 33-річний бізнесмен, засновник соціальної мережі Facebook. На другому курсі Гарвардського університету, Цукерберг залишив навчання і повністю зайнявся своїм бізнесом. Середнє число активних користувачів соцмережі в місяць зросло в першому півріччі 2017 року до 2,01 мільярдів чоловік. У 2012 році він одружився на Прісциллі Чан, в грудні 2015 вони вперше стали батьками. Першу дочку пари звуть Максима.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ