Події

Поблизу Кримського поранений український військовий

Український військовослужбовець дістав поранення в п'ятницю поблизу с. Кримського Новоайдарського району Луганської області внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань, повідомляє прес-центр штабу АТО у своєму зведенні станом на 18:00 18 серпня.

"На луганському напрямку вночі бандити протягом години випустили понад 60 мін калібру 82 мм по нашому спостережному пункту біля Кримського. У відповідь українські бійці накрили противника щільним вогнем із гранатометів і великокаліберних кулеметів. У результаті цього протистояння один наш боєць дістав поранення", - йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики чотири рази обстрілювали укріплення сил АТО в авдіївській промзоні з гранатометів і стрілецької зброї. "Крім того, під ворожим вогнем двічі опинялися сили АТО біля селища Зайцевого і тричі - на шахті Бутовка", - повідомляється в зведенні.

На маріупольському напрямку бойовики застосовували міномети на підступах до м. Мар’їнки, а близько півночі вели неприцільний вогонь зі 122-мм артилерії на південь від с. Богданівки Волноваського району.

У штабі обстановку в районі проведення АТО в п'ятницю оцінюють як "напружену, проте контрольовану українською армією".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ