Події

Саакашвілі приїхав до Угорщини

Екс-президент Грузії, екс-голова Одеської обладміністрації Міхеілом Саакашвілі повідомив, що приїхав до Угорщини разом із сім'єю.

"Поїхали з сім'єю на озеро Балатон. Біля пам'ятника угорському королю Андрашу і його дружині, українській принцесі Анастасії", - написав М.Саакашвілі на своїй сторінці в соцмережі Facebook, проілюструвавши повідомлення фотографіями біля пам'ятника.

Як повідомлялося, 26 липня 2017 року стало відомо, що президент України Петро Порошенко видав указ, яким позбавив громадянства України М.Саакашвілі.

4 серпня стало відомо, що М.Саакашвілі прибув до Польщі. 7 серпня він заявив, що безперешкодно в'їхав до Польщі за українським паспортом. Колишній президент Грузії був запрошений до Варшави, щоб взяти участь у святкуванні 73-ї річниці подій Варшавського повстання.

8 серпня ЗМІ повідомили, що М.Саакашвілі залишив Польщу й попрямував до Литви. У Вільнюсі М.Саакашвілі заявив, що не претендує на отримання литовського громадянства, хоча і вдячний за таку пропозицію деяких політиків Литви.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ