Події

Бойовики 4 рази обстріляли позиції сил АТО в понеділок

Незаконні збройні формування з початку доби понеділка, 24 липня, станом на 18:00 4 рази порушили перемир'я, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогоднішній день у зоні АТО минув відносно спокійно... Обстріли були прицільні і характеризуються як провокаційні", - повідомляється в зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

При цьому про загиблих і постраждалих унаслідок обстрілу військовослужбовців і мирних жителів в зведенні не повідомляється.

"На луганському напрямку бойовики обстрілювали з гранатометів наші позиції в Кримському. А близько 14 години ворог випустив 5 мін калібру 82 мм по опорних пунктах в Кряківці. Крім того, вдень зі стрілецької зброї бандформування вели вогонь поблизу Новоолександрівки. На маріупольському напрямку противник застосовував гранатомет поблизу Лебединського ", - йдеться в повідомленні.

При цьому в штабі АТО повідомили, що у відповідь на обстріл з боку бойовиків тричі відкривали вогонь, як це зазвичай буває у разі загрози життю військових. "З півночі і до 18 годин сили АТО тричі застосували зброю і примусили ворога до миру", - інформують у штабі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ