Події

Посольство США передало поліції Донецької області 70 металодетекторів

Поліція Донецької області отримала від посольства США в Україні 70 мобільних металодетекторів, які працюватимуть на пунктах стоп-контролю, заявляє начальник Головного управління поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Учора мої друзі з посольства США передали для поліції Донецької області 70 мобільних металодетекторів фірми Garrett, які найближчим часом будуть передані поліцейським для роботи на пунктах стоп-контролю - своєрідних форпостах", - написав В. Аброськін на своїй сторінці в Facebook у четвер.

"Це дозволить ефективніше виявляти зброю і боєприпаси, які не повинні потрапляти із зони АТО, Донецької і Луганської областей, в мирні області України. Також використовуватимемо мобільні металодетектори і під час проведення масових заходів у регіоні заради більшої безпеки мирних жителів", - додав він.

Глава обласної поліції розповів, що два місяці тому, розмовляючи з начальником відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні (INL) Крістофером Смітом, згадав серед проблемних питань про брак достатньої кількості металодетекторів на блокпостах.

В. Аброськін висловив вдячність міжнародним партнерам за підтримку поліцейських Донецької області.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ