Події

У Донецькій області без централізованого постачання води залишається Олександрівка

Станом на ранок понеділка відновлено централізоване водопостачання населенню п’яти районів Донецької області. Підключення до водопостачання смт Олександрівки намічено на понеділок, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7:00 19 червня до централізованого водопостачання підключені всі населені пункти п’яти районів. У смт Олександрівка триває заповнення резервного резервуару об'ємом 2 тис. куб. м, відновлення водопостачання населенню планується на 19 червня", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в неділю уранці.

За інформацією ДСНС, 18 червня підвезення води населенню в смт Олександрівці здійснювалося із залученням 2 одиниць техніки і 3 осіб, зокрема від відомства - 1 од. тех. і 2 осіб. Технічної води підвезено близько 20,8 т.

Як повідомлялося, Південно-Донбаський водогін, робота якого раніше була порушена внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань, у четвер відновив свою роботу після проведених відновлювальних робіт.

Водночас станом на 7:00 19 червня газопостачання в м. Авдіївці немає, ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), який був пошкоджений 7 червня внаслідок бойових дій, не проводилися з огляду на небезпеку для працівників.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ