Події

Вихованці Кременчуцької виконавчої колонії завдали собі каліцтв, вимагаючи послаблення режиму

Правоохоронці з'ясовують обставини інциденту, що стався в Кременчуцькій виховній колонії, де вихованці пошкодили майно в кімнатах розподільника і порізали собі руки, повідомляє прокуратура Полтавської області.

"14 червня 2017 року дев'ять вихованців державної установи "Кременчуцька виховна колонія", перебуваючи в ділянці карантину, діагностики і розподілу, висунули вимогу ослаблення встановленого режиму, а саме: надання їм в користування заборонених предметів", - повідомляє прес-служба Полтавської прокуратури в четвер.

Як зазначається, після відмови працівниками адміністрації виконати вимоги, вихованці поводилися агресивно і пошкодили майно в кімнатах ділянки. Крім цього, 8 з них порізали собі руки осколками скла, кахлю і дзеркала.

Відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 120 (доведення до замаху на самогубство, вчинене щодо неповнолітнього) і ч. 1 ст. 137 (неналежне виконання професійних чи службових обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило суттєву шкоду здоров'ю потерпілого) Кримінального кодексу України.

Крім того, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що завдало шкоди у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ