Події

П'ять осіб постраждали внаслідок вибуху системи охолодження в маршрутці в Києві

У маршрутному автобусі №455, який рухався за маршрутом у Шевченківському районі Києва, вибухнула система охолодження, постраждали п'ять осіб.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції м. Києва, інформація про вибух у маршрутці на проспекті Перемоги надійшла до чергової частини Шевченківського управління поліції о 13:24 вівторка.

За інформацією правоохоронців, унаслідок вибуху травмовані п'ять осіб - двох постраждалих доправили до лікарні, іншим надано допомогу без госпіталізації. Інформація про постраждалих уточнюється.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, попередньо встановила, що вибухнув розширювальний бак.

Відомості про інцидент зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі з можливим позбавленням права обіймати посади, пов'язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, терміном до трьох років.

Як повідомляє інтернет-проект "Вартові Еспресо", внаслідок вибуху гаряча суміш розлетілася по всьому салону маршрутного таксі. В результаті постраждали чотири пасажири і водій, які перебували в передній частині салону. "Після вибуху водій знепритомнів - його пасажири винесли з автобуса", - повідомляє видання.

Зазначено, що постраждалі отримали опіки різного ступеня тяжкості. Трьом пасажирам разом із водієм надали допомогу на місці, водночас двох пасажирів (одна з яких вагітна жінка) госпіталізувала "швидка допомога". Опіки були не занадто серйозними, тому життю постраждалих нічого не загрожує.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ