Події

Внаслідок обстрілу Красногорівки пошкоджено 29 будівель

Унаслідок обстрілу м. Красногорівки Донецької області незаконними збройними формуваннями вранці в неділю було пошкоджено 29 будівель, зокрема школа і лікарня, заявляє заступник голови Національної поліції України – начальник Головного управління Нацполіції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Пошкоджені: 29 будівель, зокрема 1 лікарня, загальноосвітня школа №2", – написав В.Аброськін на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

З його повідомлення також випливає, що із загального числа постраждалих внаслідок обстрілу лише троє є цивільними особами. "Постраждалих цивільних троє: 2 жінки та 1 чоловік, загиблих немає", – написав керівник Донецької поліції.

При цьому В.Аброськін заявляє, що обстріл тривав із 6.00 до 8.30.

Як повідомлялося, бойовики почали обстріл Красногорівки з використанням важкого озброєння вранці в неділю. Було пошкоджено будівлю міської лікарні, кілька снарядів впали в житловому секторі міста – в районі заводу. Повідомлялося про ушкодження семи житлових будинків, зокрема 5-поверхового багатоквартирного, будівель школи та лікарні. Пожежі в школі і лікарні, що почалися внаслідок обстрілу, згодом були ліквідовані.

Співробітники поліції під обстрілом провели евакуацію персоналу лікарні і хворих терапевтичного відділення – переважно людей похилого віку. Спочатку повідомлялося про трьох постраждалих унаслідок обстрілу, двоє з яких були пацієнтками лікарні. Пізніше в Міноборони повідомили про вісьмох поранених унаслідок обстрілу, цю інформацію підтвердили і в СЦКК.

За даними СЦКК, обстріл житлового сектора Красногорівки тривав з 6.35 до 9:00, при цьому бойовики застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю великого калібру.

До Красногорівки для надання допомоги направлено додаткові групи поліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ