Події

Суд відпустив екс-начальника ДПІ Шевченківського району Києва Башука

Печерський районний суд Києва відпустив під особисте зобов'язання колишнього начальника Державної податкової інспекції в Шевченківському районі Києва Віктора Башука, затриманого в рамках антикорупційної спецоперації 24 травня.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні в четвер суд відмовився задовольнити клопотання Головної військової прокуратури про обрання йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в 200 млн грн.

Після засідання суду військовий прокурор Олександр Климович сказав агентству, що звинувачення прокуратура оскаржуватиме це рішення в Апеляційному суді Києва

В.Башук сказав журналістам, що загалом задоволений таким рішенням суду, але при цьому взагалі не вважає себе винним, що і має намір доводити в майбутньому.

"Я все життя працював у податковій службі, й мене тепер притягають незрозуміло куди і кажуть, що я винен тільки тому, що там працював. І показують наказ про моє призначення, кажучи, що я винен у тому, що мене призначили", - зазначив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ