Події

Кабмін 24 травня має намір розглянути питання проведення перевірок органів держконтролю

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу, 24 травня, має намір розглянути питання проведення перевірок органів державного контролю і результат роботи комісії з перевірки стану гарантування техніки безпеки на вугільних підприємствах.

Згідно з порядком засідання Кабміну, розміщеним на сайті уряду, ці питання на засіданні представлять перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів і віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон.

Кабмін також має намір затвердити порядок здійснення комплексних планових заходів держконтролю і порядок проведення органами держконтролю консультацій з громадськістю з ініціативи громадських об'єднань.

Крім того, уряд планує розглянути питання обрання членів правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Міністри планують створити управління охорони Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації.

Уряд має намір затвердити форми типових рішень про встановлення ставок і пільг на сплату земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Кабмін планує затвердити склад наглядової ради антидопінгового контролю і створити міжвідомчу координаційну раду з питань здійснення правосуддя щодо неповнолітніх.

Крім того, уряд має намір розглянути кадрові питання.

Початок засідання Кабміну під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00 середи.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ