Події

Звіт Луценка у Раді буде гідною відповіддю безпідставних нападок на прокуратуру – Герасимов

За пропозицією фракції партії "Блок Петра Порошенка" Верховна Рада ухвалила рішення заслухати звіт генерального прокурора України Юрія Луценка на ранковому засіданні парламенту в середу, 24 травня.

"Вже склалася погана традиція, коли з активізацією і успішними результатами роботи прокуратури частішають безпідставні нападки на неї. Відбувається багато інсинуацій, політичних спекуляцій щодо діяльності генерального прокурора України", - заявив з трибуни парламенту у вівторок голова фракції "Блоку Петра Порошенка" Артур Герасимов, повідомляє прес-служба політсили.

Тому, додав він, щоб зняти напругу, "позбавити різного роду критиканів підстав для огульної, безпідставної критики, фракція партії "Блок Петра Порошенка" пропонує запросити генерального прокурора до сесійної зали для того, щоб нардепи могли і почути, і запитати про все Ю. Луценка".

Як повідомлялося, депутати запросили генерального прокурора до Верховної Ради в середу на 12.30 для звіту про його роботу. За словами голови Верховної Ради Андрія Парубія, "півгодини буде виступ (генпрокурора – ІФ), потім будуть запитання від фракцій, від депутатів питання, щоб всі, хто бажає, могли задати свої питання".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ