Події

Військовий поранений під час обстрілу бойовиками Станично-Луганського району

Бойовики за минулу добу 8 разів відкривали вогонь уздовж лінії розмежування в Луганській області, поранений один український військовослужбовець, повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

"У результаті ворожого обстрілу зі стрілецької зброї в напрямку опорних пунктів наших захисників поблизу села Валуйського Станично-Луганського району дістав поранень український військовослужбовець. Крім того, за минулу добу об'єднані російсько-терористичні бандформування вісім разів порушували режим тиші уздовж лінії розмежування", - йдеться в повідомленні обладміністрації на сторінці у Фейсбуці.

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зазначив, що пораненого доправили в госпіталь, його життю нічого не загрожує. "Сьогодні, дійсно, є поранений. Його відвезли в госпіталь. Він виживе. Це був снайперський обстріл", - сказав він журналістам у вівторок в Києві.

За інформацією ОВЦА, в напрямку смт Станиця Луганська, сіл Валуйське і Малинове бойовики п'ять разів відкривали вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. А по укріпленнях українських захисників поблизу смт Новотошківське, сіл Новозванівка і Троїцьке Попаснянського району тричі застосовувалися протитанкові керовані ракети і автоматичні гранатомети.

"Сили АТО вогонь у відповідь не відкривали", - підкреслили в ОВГА.

Раніше прес-центр штабу АТО повідомив, що за минулу добу бойовики 59 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні проведення АТО, поранення отримали четверо військовослужбовців.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ