Події

Посольство ЄС запустило інформаційну кампанію, яка розповість про правила і переваги "безвізу"

Представництво Європейського Союзу запустило інформаційну кампанію "Відкрий Європу" з метою розповісти громадянам України про правила і переваги безвізового режиму з країнами ЄС.

Згідно з повідомленням прес-служби посольства в четвер, комунікаційна кампанія стартує із запуску інформаційної платформи за адресою www.openeurope.in.ua.

"Матеріали орієнтовані на найширшу аудиторію - від студентів до пенсіонерів, які подорожують, бізнесменів. Усі головні аспекти безвізових поїздок до ЄС роз'яснюються в зручній формі запитань і відповідей, простою і доступною мовою. Розділи для мандрівників докладно пояснюють правила і можливості безвізу - роль біометричного закордонного паспорта, правила перетину кордону, терміни перебування в ЄС, можливості для туризму, короткочасного навчання та розвитку бізнесу", - йдеться в повідомленні.

На сайті є окремі розділи для мандрівників з дітьми, для жителів анексованого РФ Криму і окремих районів Донецької та Луганської областей, для тих, хто планує навчатися і працювати в ЄС, а також розділ про можливості участі в програмах ЄС для студентів і науковців з України.

Сайт доступний українською та російською мовами і діятиме до кінця 2018 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ