Події

Викрито угруповання, яке незаконно переправляло українських моряків через закриті пункти пропуску на кордоні з Кримом

Правоохоронці викрили діяльність угруповання, яке незаконно переправило протягом двох років близько сотні моряків - жителів Одеської та Херсонської областей - через тимчасово закриті пункти пропуску в Криму для працевлаштування.

"Вдалося задокументувати та припинити протиправну діяльність організованої групи, члени якої протягом 2015-2017 рр. організували канал незаконного переправлення осіб (моряків) через державний кордон України, а саме - через закриті пункти пропуску на тимчасово окупованій території півострова Крим", - йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Під час обшуків в учасників угруповання в Одесі та Херсоні було вилучено документи і предмети, що підтверджують їхні протиправні дії, - печатки, штампи, кліше, зокрема російських підприємств, фальшиві перепустки, а також грошові кошти.

"Організована група незаконно переправила майже 100 жителів Одеської та Херсонської областей через тимчасово закриті пункти пропуску державного кордону з метою їх працевлаштування", - йдеться в повідомленні.

Нині вирішується питання щодо повідомлення учасникам організованої групи про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ