Події

Шахтарі 5 шахт у Дніпропетровській області відмовилися підніматися на поверхню

Шахтарі п'яти шахт ПАТ "Криворізький залізорудний комбінат" у Дніпропетровській області відмовилися підніматися на поверхню після нічної зміни, вимагаючи підвищення заробітної плати, повідомив голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.

"Вся нічна зміна шахти "Родіна", шахти "Гвардійська", шахти "Тернівська" і "Кривбасшахтоуправління" і 10 гірників шахти "Жовтнева" не виїхали на поверхню. Шахтарі вимагають підняття заробітної плати. Гірники розуміють, що останнім часом кошти не виділялися на розвиток підприємств, а лише вичавлювали ресурси. Гірники не припиняли роботу, наразі вони проводять збори під землею", - написав М. Волинець на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

Він також повідомив, що гірники першої зміни також спустилися в шахту.

М. Волинець зазначив, що Незалежна профспілка гірників України робитиме все, щоб допомогти гірникам у реалізації і задоволенні їхніх вимог.

"Адміністрація "Криворізького залізорудного комбінату", до якої належать шахти, де страйкують гірники, і керівники цих шахт спускаються до гірникам проводити роз'яснювальні роботи", - також повідомив М. Волинець.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ