Події

Станція київського метро "Героїв Дніпра" закрита через повідомлення про мінування

У зв'язку з отриманням правоохоронцями інформації про начебто загрозу вибуху станція КП "Київський метрополітен" "Героїв Дніпра" закрита на вхід і вихід до закінчення перевірки на предмет наявності вибухонебезпечних предметів.

"У зв'язку з отриманням інформації про загрозу вибуху станція "Героїв Дніпра" закрита. Подальший режим роботи станції залежатиме від результатів перевірки правоохоронними органами. Просимо вибачення за тимчасові незручності", - повідомляє у вівторок удень прес-служба Київського метрополітену.

Водночас у відділі комунікації поліції Києва уточнили, що до них анонімне повідомлення про загрозу вибуху надійшло близько 14:35 вівторка. На місце виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції, вибухотехнічна та кінологічна служби.

"Правоохоронці перевіряють станцію метрополітену і прилеглу територію. Здійснено евакуацію пасажирів і персоналу. Станція закрита на вхід і вихід. Щоб забезпечити безпеку громадян, усі пасажири виходять на станції метро "Мінська", а потяги транзитом проїжджають станцію "Героїв Дніпра", - йдеться в повідомленні на сторінці столичного главку поліції у Facobook.

Відомості про подію зареєстровані в Журналі реєстрації заяв і повідомлень Оболонського управління поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Поліцейські вживають заходів, спрямованих на встановлення особи, що анонімно повідомила про злочин.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ