Події

Порошенко: Підрив патруля ОБСЄ в ОРЛО має бути розслідувано, винних – покарано, а безпеку і свободу дій – гарантовано

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття близьким загиблого унаслідок підриву на міні на непідконтрольній владі країни території Луганської області спостерігача СММ ОБСЄ, засудив і закликав до розслідування цього злочину, а також наголосив на необхідності гарантування безпеки та свободи дій патрулів СММ.

"Висловлюю співчуття рідним і близьким загиблого представника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. І бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Дав відповідні розпорядження: українські медики у разі необхідності готові надати необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційній сторінці П.Порошенка у Facebook в неділю.

Глава Української держави наголосив, що цей злочин має бути розслідувано, а винних обов'язково покарано. "Доручив міністру закордонних справ (Павлу Клімкіну – ІФ) бути в постійній координації з ОБСЄ", - додав П.Порошенко.

"Українська сторона засуджує всі форми постійного перешкоджання бойовиками роботі СММ ОБСЄ. Її безпека і свобода дій мають бути гарантовані", - наголосив президент України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ