Події

Влада Києва попереджає водіїв і пішоходів про ожеледицю на дорогах

У четвер, 9 лютого, в Києві буде мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с, а денна температура буде в межах 10-12° морозу, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації з посиланням на дані Укргідрометцентру.

"Звертаємося до водіїв із проханням бути уважними на дорогах, пішоходам рекомендується переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях і бути обачними", - йдеться в оприлюдненій у четвер уранці інформації.

У КМДА також нагадують про прохання комунальних служб не користуватися власним авто під час негоди та віддавати по можливості перевагу громадському транспорту.

"Це необхідно для якісного, своєчасного прибирання снігу в умовах негоди та дозволить уникнути виникнення заторів на дорогах", - пояснюють в міськадміністрації.

Влада столиці також закликає водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. "Автомобілі, які заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані", - попередили в КМДА.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ