Події

Російські військові на Донбасі хворіють на кишковий грип, лікарні Донецька завантажені пораненими

Лікувальні заклади Донецька переповнені пораненими російськими військовослужбовцями, крім того, в 100-й окремій мотострілковій бригаді (Донецьк) 1 АК ЗС РФ зафіксовано зростання випадків захворювання на кишковий грип, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"Суттєві втрати російських окупаційних військ спричинили переповнення лікувальних закладів Донецька, які переведено на посилений режим роботи. З метою організації медичного забезпечення військовослужбовців адміністрація запровадила обмеження в наданні медичної допомоги цивільному населенню", - йдеться в повідомленні ГУР на сторінці у Facebook у понеділок.

Розвідка інформує, що в підрозділах 1 АК (Донецьк) ЗС РФ через відсутність належного медичного забезпечення спостерігається різке загострення санітарно-епідеміологічної ситуації, зокрема відзначається збільшення кількості захворювань військовослужбовців у 100-й окремій мотострілецькій бригаді (Донецьк) 1 АК ЗС РФ, які медичний персонал діагностує як "кишковий грип".

ГУР також констатує, що РФ активізувала інформаційну кампанію зі звинувачення України в порушенні Мінських домовленостей. Для зйомок пропагандистських відеороликів про обстановку на Донбасі вдвічі збільшено кількість спеціальних груп російських "журналістів", до складу яких залучені офіцери Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) ЗС РФ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ