Події

Телеком-оператор Vega заявляє про захоплення свого офісу в Донецьку

Офіс телекомунікаційної групи Vega, що входить до холдингу СКМ українського бізнесмена Ріната Ахметова, в Донецьку був захоплений невідомими озброєними людьми, повідомила компанія.

Як зазначено в її прес-релізі, через захоплення Vega тимчасово втратила можливість управління обладнанням на тимчасово не контрольованій владою України території.

"23 січня 2017 року до офісу компанії Vega в Донецьку увійшли невідомі озброєні люди. Вони опломбували обладнання й змусили персонал залишити приміщення. Станом на 16:00 23 січня 2017 року телеком-оператор технічно не може управляти своїми активами й інформацією на не підконтрольній Україні території", - йдеться в повідомленні.

Компанія уточнює, що вже звернулася до правоохоронних органів України з відповідною заявою.

Телекомунікаційна група Vega пропонує комплексні рішення в галузі фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до мережі Інтернет та передачі даних. Входить до телекомунікаційного напряму групи СКМ. На сьогодні Vega є у 159 містах і населених пунктах 22 областей України.

Оперативне управління телекомунікаційною групою Vega здійснює ПрАТ "Фарлеп-Інвест". 100% акцій компанії СКМ належать бізнесмену Рінату Ахметову.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ